New House | Completed 2017

House of the Year 2018 Supreme Winner, Local Category Winner, Gold Award, Lifestyle Award Winner, Lifestyle Award Winner - Kitchen, Lifestyle Award Winner - Bathroom.

A hybrid city-country home, this architecturally designed home frames views over Wellington from the comfort of its secluded hilltop. Areas of floor-to-ceiling glass enhance the open connection with nature whilst the exposed concrete floors and block walls retain the sun’s warmth. This is luxurious living at its understated best.

​​Renovation | Completed 2017 

  

House of the Year Local Supreme Winner, Local Craftsmanship Award, Local Category Winner, Gold Award, Lifestyle Award Winner - Bathroom, Lifestyle Award Winner - Kitchen. 

An extensive renovation has opened this four-bedroom Wellington villa to city views and capitalised on alfresco living potential. An emphasis on quality and simplicity has ensured the home’s elegant, classic character remains intact. 

Renovation | Completed 2017 

House of the Year Local Category Winner, Gold Award.

Light-filled, open-plan living is at the heart of this exceptionally updated family home. Too small for the home cook’s big ideas, the existing kitchen was swapped for a more modern model. Stylish and spacious, with views to the north and west, it’s a relaxed space to indulge a passion for cooking and entertaining. The four-bedroom home now has two bathrooms, enhancing the 239sqm floor plan. 

Renovation | Completed 2017

Sprawling over 3 levels and nestled into the hill in Brooklyn this renovation was a challenging one. Extensive structural steel work was required to create open plan living, solid American Oak joinery was used throughout and the outdoor area was completely landscaped - no stone was left unturned.

Renovation | Completed 2015

 

House of the Year Local Supreme Winner, Local Category Winner, Gold Reserve, Gold Award.

Renovation | Completed 2014 

House of the Year Local Supreme Winner, Local Category Winner, Gold Reserve, Gold Award, Outdoor Living Award.

As a heritage listed home this project required impeccable attention to detail to ensure a seamless integration of the new extension to the existing house. We also added curved retaining walls to create a new courtyard for the family

Renovation | Completed 2013

House of the Year Gold Reserve, Gold

New House | Completed 2013

House of the Year Gold Reserve, Gold